Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Visning lö 14.9 1200 EGNAHEMSHUS I VÖRÅ CENTRUM, DALKARVÄGEN 5

59 000 €
Charmigt egnahemshus på Dalkarsvägen 5, Idealisk för Familjen!

Vackert egnahemshus belägen i ett lugnt och trevligt område. Detta hem erbjuder en härlig blandning av komfort och funktionalitet, perfekt för den växande familjen eller de som söker en enkel livsstil på en och samma nivå.

Fastighetsdetaljer:
Egnahemshus: 5-6r+kök+badrum+bastu
Övriga utrymmen: Garage och biltak, ekonomibyggnad
Antal rum: 4 sovrum, 1 vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga
Bostadsyta: 205 m²
Tomtstorlek: 2800 m²
Byggnadsår: 1969
Anslutningar: Kommunalt vatten och avlopp, el, kabel-TV
Uppvärmning: Direkt el.

Ett modernt enplanshus med stilren tegelarkitektur och rymlig uppfart. Huset erbjuder bekvämt boende utan trappor, med ett stort och ljust vardagsrum, funktionellt kök, fyra rymliga sovrum och badrum. Den lummiga trädgården ger
utrymme för både lek och avkoppling, och området är naturnära med närhet till skolor, daghem, mataffärer och kollektivtrafk. Perfekt för familjen som söker ett praktiskt och bekvämt hem i ett lugnt område.

Området är mycket barnvänligt med närhet till både skolor och dagis. Det finns också gott om grönområden och lekplatser. För den aktive finns det motionsslingor och sportanläggningar i närheten.

Fastighet: 946-408-1-126

Taket har förnyats i övrigt är husets konstruktioner i originalskick från 1969.
Lagstadgat energicertifikat saknas.

Visning enligt överenskommelse
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: http://kff.fi/index.php?pageid=3&prod=661
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.