Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Hus i Thailand nära havet

540 000 kr (48 600 €)
Huay Yang är en liten by med många svenska och skandinaviska familjer och pensionärer som stannar där hela vintern. Huset ligger i ett område som heter Lotus 2 som har 13 hus och gemensam pool. Många fina stränder i närheten. Det finns restauranger och marknader och det mesta man behöver men inget nattliv och hålligång. Närmaste stad med sjukhus och varuhus mm 30 km. Avstånd från Bangkok 300 km.
Huset är 91 kvm, 2 sovrum, öppen planlösning med vardagsrum och kök, utvändigt förråd med tvättmaskin och plats för cyklar och moppe. Säljes möblerat och klart att flytta in, TV, DVD, Internet Wifi.
Priset 540 000 SEK eller 47 500 Euro tycker vi är ganska lågt om man jämför med liknande hus i Huay Yang men vi kan diskutera om priset.
Kontakta gärna vår mäklare Johnni
Tel. Sverige: +460707100304
Tel. Thailand: +6608 782 573 59
E-post: johnni@thailandbo.se
Annonsör: Claus Karlsson Plats: 22762 Lund  Visa på karta
kategori: Utländska bostäder Typ: Säljes
Mera info: https://thailandbo.se/boka/huay-yang/saljes/hus-q8-lotus-2-540-000-sek/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.