Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Hus i Sundom

230 000 €
Huset befinner sig på en naturskön ca 6000 kvadratmeter stor tomt med byggrätt, ca 3km från byns lågstadieskola, om man kör via Öjberget blir det 2 km. Här finns två byabutiker och ett aktivt föreningsliv. 3km från simstranden och båthamnen, 200m från Öjbergets spånbana/ skidspår.
Byggnadsåret är 1948 och är ett 1,5 plans hus.

1. Övre våningen har tre sovrum och ett tv rum med ett litet wc. Mycket förvaring.
2. Mellanvåningen har ett stort kök ett stort vardagsrum och en öppenspis att elda i.
Med en magisk utsikt över söderfjärden och ett rum som kan användas som sovrum eller bibliotek, det finns också ett wc med dusch.
3. I källaren finns ett litet wc, bastu med badrum och ett omklädningsrum. Huset värms med Nibe jordvärme och finns i tvättrummet där tvättmaskin och torktumlare har bra rum. 2 stora förrådsrum och det gamla garaget blev ett fint hobbyrum.

Huset är dränerat 2014.
På -90-talet installerades vatten i huset.
Terrassen är byggd på husets södra sida mot söderfjärden och är en fin förlängning av vardagsrummet på sommaren.
På tomten står ett biltak. Konditionsgranskningen är gjord. Vid intresse sänd mail för visning.

Pris: 230.000€
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.