Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Radhuslägenheter i Maxmo, Maxmovägen 227

52 000 €
Till salu en rymliga radhusbostad i hjärtat av Maxmo centrum!

Denna välplanerade lägenhet erbjuder komfort och bekvämlighet med ett praktiskt läge nära lokala serviceutbud.

Bostads Ab Ängsbo

- Lägenhet A2: 3 rum + kök + badrum, 78 m², med biltak och förråd.

Två sovrum, ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet öppnar en terrassdörr upp till en insynsskyddad uteplats med vacker utsikt över den grönskande gräsmattan – perfekt för avkoppling. Badrummet har nyligen renoverats med nya ytskikt inklusive golvmatta, kakel och tak.

Radhuset byggdes 1982 och har en planlösning på en våning. Uppvärmningen sker genom fjärrvärme och vattenburna väggradiatorer, med rörledningar diskret integrerade i taket. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten, avlopp, elsystem samt kabel-TV och fiber finns tillgängligt. Ventilationen är kopplad till köksfläkten.

Väggarna är konstruerade av träspiror och taket har ett korrugerat plåttak.

Fastighet: 946-429-5-66, Bostads Ab Engsbo

Tomt: totalt 5706 m².

Om du är intresserad, är du välkommen att lämna ett bud! För att boka en visning, vänligen kontakta oss.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Radhus Typ: Säljes
Mera info: http://kff.fi/index.php?pageid=3&prod=659
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.