Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Abessinier - Chausie med stamtavla

15 000 kr (1 350 €)
Drömmer du om att skaffa dig ett ovanligt djur?
Vilda utseende och tillgivna temperament hos en huskatt? Kom då till oss!
Kattungar av rasen Chausie, vars förfäder är djungelkat. Det här är sällskapskatter vars vanor påminner mer om hundar. Chausie är en kattras, de älskar att umgås med sin ägare, träffa dem hem från jobbet, sova i en famn med sin ägare. Med dem kommer du alltid att vara i centrum för uppmärksamheten.
Födelsedatum: 02/07/2024 kattungar äter redan och går till brickan på egen hand. Alla barn med tofsar på öronen kommer att växa upp till att bli jättestora katter!
Kattungarnas mamma är en abessinier med stamtavla. Pappa är SBT-chausie.
Du kan läsa mer om rasen på Internet. En flicka och 3 pojkar bjuds ut till försäljning. Stamtavla Registrerad i WCF-föreningen. Mamma abessinier 5bild och pappa chausie SBT6bild.
Redo att leverera från : 2024.09.24.
Vid leverans är dem:
* Stambokförd i WCF och har stamtavla
* Veterinärbesiktigad
* Vaccinerad mot kattpest och kattsnuva
* ID-märkt med chip
* Katthållare.
Vid boka: 2000 sek/katt
För mer information: +46704309023WhatsApp och sms
Finns i Stockholm
Annonsör: Kristina Plats: 16558 Hässelby  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.