Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

VISNING 14.9, 1000 RADHUSLÄGENHET VÖRÅVÄGEN 38, 66600 VÖRÅ

49 000 €
Radhuslägenhet på en lugn och trivsam plats mitt i Vörå centrum, nära till allt du behöver.

Lägenheten är byggd 1983 och är i välskött skick. År 2003 genomgick den en omfattande ytrenovering då bland annat golv och badrum förnyades. Bostaden har en boyta på 61 m², fördelad på 2 rymliga rum, ett utrustat kök och en egen bastu. Dessutom ingår ett kallförråd som ger extra förvaringsutrymme. Från vardagsrummet öppnar en terrassdörr upp till en insynsskyddad uteplats med vacker utsikt över det grönskande landskapet – perfekt för avkoppling.

Till fastigheten hör en egen tomt på 4049 m².

Bostads Ab Maria, Vöråvägen 38.

Välkommen att boka en personlig visning – kontakta oss för att hitta en tid som passar dig!
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Radhus Typ: Säljes
Mera info: http://kff.fi/index.php?pageid=3&prod=658
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.