Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Welsh springer spaniel valpar

21 000 kr (1 890 €)
Hos oss finns en kull på 9st valpar, födda den 23 juni 2024 dom blir leveransklara tidigast måndag vecka 34, då är dom åtta veckor
Vi förväntar oss, härligt positiva arbetsglada rödvita clowner. Welshen är en positiv, aktiv, kärleksfull ras som likväl hänger med på riktiga fjällturer, såväl som stadspromenader.
En ras som har en tydlig av och på knapp som hänger med på det mesta med sin familj, här göms allt från nosework, till agility, lydnad och spår eller varför inte jakt, eller bara en helt vanlig lagom aktiv vardag, i welshen ryms allt!
Båda föräldrarna är utmärkta rastypiska welshar, där både arbetsglädje som kärlek till familj, barn och annat delas med hängivenhet till sin egna flock.
Våra valpar växer upp inomhus med vår familj med allt vad det innebär. Dom kmr vara vana vid barn, ljud andra hundar, människor utanför familjen osv.
Givetvis säljs valparna avmaskade, besiktade, vaccinerade samt registrerade hos skk.

Med valparna medföljer förutom stamtavlan såklart ett valppaket vi plockat ihop med allt vad man kan behöva för att påbörja sitt livs resa med sin nya familjemedlem!!

Givetvis kan vi mötas upp på annan vald ort då valparna finns i Nyköping, Sverige.

Välkomna med frågor och intresseanmälningar via mail i första hand
Annonsör: Maritha Dahlgren Plats: 61137 Nyköping  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.