Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Evobike SPORT-8 SUV

899 €
Evobike SPORT-8 SUV är en svensktillverkad elcykel som fått toppbetyg i elcykeltest två år i rad. Denna cykel är helt nyservad och i nyskick då den endast cyklats i 254 kilometer. En kraftig elcykel av trekking-modell, perfekt som pendlarcykel. Den har ett integrerat batteri samt en rejäl och stabil unisex-ram. Körställningen kan ändras från sportigt läge till mer upprätt tack vare justerbart styre.

Denna modell har en uppdaterad OLED-display som är mindre än föregångaren. Cykeln är utrustad med extra breda däck vilket gör att den ger dig en behaglig cykeltur oavsett väglag och årstid. Elcykeln är utrustad med en pakethållare fram och bak, så att du ska kunna få med dig allt som du behöver!

Nytt för denna uppdaterade modell är den dämpade framgaffeln som ökar cykelkomforten ytterligare. Framgaffeln från Suntour kommer dessutom med lockout, vilket ger dig möjligheten att växla mellan dämpat och stelt läge. Körställningen kan ändras från sportigt läge till mer upprätt tack vare styrstammen som kan justeras. På styret finns även en snygg bakgrundsbelyst OLED-display som du använder för att ställa in hur mycket motorn skall hjälpa till i fem nivåer. Här visas även information om batteriets status, hastighet, medelhastighet, maxhastighet och distansmätare. Bromssystemet består av effektiva skivbromsar för både fram- och bakhjulet.

Specifikationer:
Motor: Baknavmotor från Ananda med 250 W effekt, som startar automatiskt när du trampar.
Batteri: Litiumbatteriet har en kapacitet på 432 Wh eller 504 Wh.
Design: Den har en integrerad batterilösning och en stabil unisex-ram. Du kan justera körställningen från sportig till mer upprätt.
Komfort: Extra breda däck och en dämpad framgaffel ger en behaglig cykeltur oavsett väglag och årstid.
Växelsystem: Åtta växellägen från Shimano ger ett lågt rullmotstånd och ett brett växelspann.
Bromssystem: Effektiva skivbromsar för både fram- och bakhjulet ger ordentlig bromskraft.
Räckvidd: 55-85 km per laddning.
Storlek:
Årsmodell: 2024 Km: 254
Märke: EvoBike Modell: SPORT-8 SUV
Annonsör: Christian Plats: 01730 Vanda  Visa på karta
kategori: Cyklar Typ: Säljes
Mera info: https://radreich.com/#!/products/2024-evobike-sport-8-suv
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.