Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

BMW 800GS 2010

6 900 €
En häftig BMW Gs800 årsmodell 2010. Mätarställning 73tkm. Samma ägare sedan 2010. Ägaren är mekaniker och har som sagt ägt mc:n länge och tagit väl hand om den.. Motorcykeln är i fint skick och välservad. Samma ägare sen 2011. Stor service nyligen utförd. Med följer Hepco & Becker sidovaskor med quick-release fästen, Givi tankväska med snabbfäste och BMW toppbox fästplattan till toppboxen är sprucken. Rikligt med utrustning och uppgraderingar.



-Original handtagsvärmare

-Kördator

-Motorskyddsbågar

-Akrapovic slip-on

-Hasplåt i aluminium

-Handskydd

-18 Excel fälg bak

-Wilbers fullt justerbar stötdämpare

-Fullt justerbar Marzocchi Shiver gaffel -Hepco & Becker GOBI 37

sidoväskor -Hepco & Becker Quick release väskställning -Givi XS307

tankväska -BMW toppbox, fästplattan trasig

Här har vi en fin hoj där man inte behöver uppdatera eller uppgradera i första taget!

BMW:n är till förmedling hos oss.
Årsmodell: 2010 Km: 73000
Märke: BMW Modell: 800GS
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Motorcyklar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.