Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

90 m2 egnahemshus på stor tomt till salu i Närpes

59 500 €
Egnahemshus och stor gårdsbyggnad på egen, ca. 3070 m2 stor, tomt. Byggnaderna har uppförts 1947 - 1948 och egnahemshuset har grundrenoverats år 2013.

Bostadshuset har en våningsyta om ca. 90 m2. På första våningen finns ett stort kök med plats för matbord, ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket, ett rymligt sovrum samt ett badrum. Mellan kök och vardagsrum finns en värmelagrande Tulikivi-täljstensugn och i sovrummet en Porin Matti kamin. Vindsvåningen omfattar ett stort öppet allrum och en garderob i ena knuten, och ger stora möjligheter för köparen att själv planera en lämplig layout enligt behov. Vindsvåningen är utrustad med en schweizisk vedkamin och luftvärmepump.

En hel del renoveringsarbeten har gjorts på byggnaden sedan år 2013. Husets hjärta, täljstensugnen monterades, köket förnyades, golv-, vägg- och delvis takytor har förnyats, och vindsvåningen inreddes. Efter det har fasaden och taket målats, samt en del av fönstren har förnyats. Bruksvattenrören till köket har också förnyats.

Gårdsbyggnaden med träfasad har en våningsyta om ca. 70 m2. I byggnaden finns inredda utrymmen som fungerar som gårdsbastu och som eventuellt också kan användas som tillfällig gäststuga sommartid. Även stort vedlider, snickarbod för den händige, och förvaringsutrymme för diverse bilar/traktorer m.m. finns.
Gårdsbyggnaden är delvis i behov av underhåll.

Här finns ett inflyttningsklart hem nära havet, som lämpar sig både för ensamstående såväl som en hel familj. Huset är genast ledigt och kan även säljas till stor del möblerat.

Ta kontakt för mer information eller visning!
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://www.etuovi.com/kohde/w47829
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.