Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Nyrenoverad 2r+k+inglasad balkong i Stensvik, Esbo

2r+k+b 57,5 m2 i Stensvik, Esbo. Metro-stationen ligger nära och busshållplatsen är utanför dörren. Närbutiken hittas runt hörnet. Nätuppkoppling ingår. Bostaden är i bra skick och har precis blivit klar efter en rörsanering, så badrummet är helt nytt! I köket har köksmaskiner och bänkskivor förnyats i samband med rörsaneringen. I badrummet går det att ansluta egen liten tvättmaskin. Inglasad balkong. I lägenheten finns två stora rum, så den passar till en liten familj eller till två studeranden. En stor parkering finns i anslutning till bolaget och vill man svalka sig är det nära till en simstrand. Hyra 950€/månad.

Ta kontakt om du vill ha mer info eller fler bilder.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.