Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Lenovo Dator

99 €
Lenovo bordsdator i bra skick. Datorn visar inga större tecken på slitage och den funkar som den ska. Den är perfekt som arbetsdator eller bara för att surfa internet. Den kan även köra lättare spel som t.ex. Roblox eller Minecraft. Datorn är nyligen rengjord. Den har extremt mycket plats för filer, filmer och bilder. Datorn kör senaste versionen av windows. Skicka och fråga om du är intresserad eller om något är oklart.

Datorns specs:
Grafikkort: R7 200 Dual Graphics
Prosessor: AMD A8-7600 Radeon R7
Ram: 16GB DDR3
Nätagregat: 180W BRONZE CERTIFIED
Lagring: 2TB HDD
OS: Windows 10
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Datorer & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.