Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Sommarstuga på holme i Björköby Revöfjärden

89 000 €
Säljes en år 1974 byggd sommarstuga med bastu i stockstomme på 25 m2. Tomten är 2000m2 och innefattar halva holmen. På fastigheten finns torrtoalett byggt 2012, förråd, bryggor och terasser. El fås från solpanel och aggregat. Vattenpost finns nära invid Björkövägen. Båtplats vid Svanviksvägen och kort båtväg. Strandlinje främst syd/nord, både djup och grund simstrand, lugnt område och bra fiskevatten. På holmen finns små planteringar och bl.a. smultron, havtorn och kantareller.

Underhåll och förbättringar har gjorts genom åren, bl.a nytt filttak 2020 och ny bastukamin 2021. Till fastigheten hör även en 1962 byggd stuga 25 m2 vilken säljs som renoverings-/rivningsobjekt för nybygge. Stugan har det lugnaste och mest skyddade läget på holmen. Den har använts som förvaringsutrymme de senaste åren, delvis ytrenovering gjord inuti, Upo värmekälla finns. Ett av förråden kan även göras om till gäststuga.

Fastigheten Fagerö 499-480-3-32 har alltid varit i samma släkts ägo. Ta kontakta för mera information!
Annonsör: Annika Plats: 65870 Björköby  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.