Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Fin sommarstuga 35m2 på holmen Tailot

75 000 €
En äldre sommarstuga som är bygd på 70-talet.
Taket förnyad på hösten 2024.
I stugan finns det panel på väggar och på taket. Två rum och et litet kök.
En skild bastu, utedas och förråd.

Terass ungefär 100-150m2. en flutbrygga mot väst och en brygga till båten på östra sidan. Lätt att komma tiull stugan också om vädret är sämre. På väststranden en några år gammal Plastweld-badtunna.
Solpaneler på taket och med den fungerar kylskåpet bra. I cardasgrummet öppen spis och i köket en äldre Jötul 3.

Möjlighet att köpa också en Yamarin 2007 TC båt med en 60 hk motor. Med motorn kört ungefär 190 timmar. En omfattande service-historia. Priset 10 000 eur. Med kommer en kartplotter med Vasa skärgårdens kartakort.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.