Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Sommarstuga i Vexala

79 000 €
🌞 Drömmer du om en fridfull sommar vid vattnet? Då är denna charmiga sommarstuga i Vexala platsen för dig! Belägen på en underbar strandtomt erbjuder denna pärla en fantastisk tillflyktsort från stadens brus.

🏡 Stugan är en traditionell stockstuga med en yta på 60m2 kök/vardagsrum + 4 rum, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och sociala stunder. Den inbjudande atmosfären får dig att genast känna dig som hemma.

🌲 Utöver huvudbyggnaden finns en rymlig bastu på 11m2, perfekt för avkopplande bastustunder med familj och vänner. Dessutom erbjuds en uthusbyggnad på 16m2 som kan användas för förvaring eller omvandlas till ett mysigt uterum för sommaraktiviteter.

🛣️ Tillgänglig via bilväg, är denna sommaroas lätt att nå för enkel transport till och från din favoritplats.

💡 Elanslutning finns tillgänglig för bekvämlighetens skull, vilket gör din sommarvistelse bekväm och problemfri.

🌐 Dessutom finns möjligheten till inkoppling av fiberkabel för de som vill ha tillgång till snabb och pålitlig internetanslutning, vilket gör det möjligt att hålla kontakten med omvärlden eller arbeta på distans medan du njuter av den vackra naturen runt omkring dig.

🌊 Njut av lata dagar på den privata stranden, ta ett svalkande dopp i vattnet eller koppla av med en bok på verandan medan du lyssnar till ljudet av vågorna. Den här sommarstugan erbjuder allt du behöver för en avkopplande och minnesvärd sommar.

📞 Kontakta oss nu för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om en egen sommaroas i Vexala!
Annonsör: Sommarstuga Plats: 66950 Munsala  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.